OVER LIVE IT


Wie we zijn en wat we doen

Ontstaan


Live IT is in 2004 opgericht door Dennis Tantradjaja vanuit zijn passie voor techniek en uit de behoefte om hoogstaande technische kwaliteit te leveren.

Inmiddels is Live IT uitgegroeid tot een specialistische organisatie op het gebied van networking, security en datacenters.

Vandaag de dag ondersteunen wij onze klanten in het volledige IT-proces, van design tot het implementeren van de juiste schaalbare oplossing. Wij zijn voor uw organisatie de volwaardige partner die u nodig heeft op het gebied van uw IT-landschap.

Missie en visie


In een steeds sneller digitaliserende wereld worden netwerken en verbindingen steeds belangrijker.

Deze netwerken moeten beveiligd worden. Steeds meer apparaten zijn verbonden met onder andere het Internet of Things (IoT).

Het internet is een kritieke infrastructuur. Zonder internet kan een groot (en steeds groter wordend) deel van het bedrijfsleven niet functioneren. De aanvallen op netwerken worden steeds geavanceerder. Beveiliging van netwerken wordt daardoor steeds intenser en belangrijker.

Wij streven ernaar om uw organisatie overal en altijd zorgeloos en veilig te laten werken. Vanuit onze passie en innovatieve technische kennis verzorgen wij voor uw organisatie een oplossing die naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen en die schaalbaar is voor de toekomst. Hierdoor kan uw organisatie zich focussen op haar eigen innovatie en groei in de snel veranderende digitale wereld.

Kernwaarden


Wij leveren meerwaarde aan uw organisatie door een volwaardige gesprekpartner te zijn als het gaat om uw behoeften, eisen en wensen. Onze belangrijkste waarden zijn dan ook:

Toegewijd en integer

Persoonlijk contact

Kennis is macht

Innovatief

Kwaliteit boven kwantiteit

Blijven investeren in onze medewerkers

Adviesgesprek

Bij Live IT kunt u altijd vrijblijvend op een eerste gesprek komen. Wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen!