DIENSTEN


Waar we goed in zijn

 

Networking

Een netwerk is de basis van iedere organisatie en verbindt apparaten zoals computers, mobiele telefoons, tablets, en IoT-apparaten.

Onder een netwerk vallen onder andere componenten zoals Routers, Switches en Access Points.

Elke organisatie is uniek, ongeacht de grootte (MKB, MKB+ of grootzakelijk), waardoor het netwerk altijd maatwerk is. Live IT kan uw organisatie adviseren over uw IT-landschap, oplossingen implementeren en het netwerk verder blijven innoveren.

 
 

Mobility

De wereld verandert en de manier van werken verandert.

De medewerkers binnen uw organisatie willen overal en altijd veilig kunnen beschikken over hun data.

De 9-tot-5-mentaliteit past niet meer in de snel veranderende digitale wereld. Apparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons kunnen beschikken over gevoelige bedrijfsdata. Technieken zoals Mobile Device Management (MDM), Office 365 en VPN zorgen voor een veilige online werkomgeving.

 
 

Managed Services

Managed Services zijn er op gericht om uw organisatie op IT-gebied zo veel mogelijk te ontzorgen.

Live IT begrijpt dat uw organisatie zich niet bezig wil of kan houden met het bijhouden van de IT-omgeving. Het nadenken over de toekomst van een IT-omgeving is iets wat vaak geen prioriteit heeft. Live IT begrijpt dat en is een echte sparringpartner voor de organisaties waarmee wij samenwerken.

Onze servicedeskmedewerkers zijn vijf dagen per week telefonisch bereikbaar voor alle eerste- en tweedelijns problemen. Heeft u ook ondersteuning in de avonduren of weekend nodig? Ook hiervoor levert Live IT 24x7 diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

 
 

Managed Security

Cyberaanvallen zijn steeds vaker aan de orde van de dag.

De vraag is niet òf je gehackt wordt, maar wanneer je gehackt wordt. Hackpogingen worden steeds geavanceerder waardoor geavanceerdere oplossingen van organisaties worden gevraagd.

Onze standaard Managed Security diensten bieden hiervoor beveiliging op verschillende niveaus aan, denk hierbij onder andere aan computers, mobiele apparaten, switches, draadloze verbindingen en IoT. Buiten de oplossingen binnen de techniek bieden wij, al dan niet in samenwerking met partners, ook diensten aan rondom bewustwording, beleidsvorming, juridische vraagstukken, controle, risicomanagement en forensisch onderzoek.

 

Datacenter

Altijd en overal kunnen werken, dat vinden wij belangrijk.

Vanuit ons eigen Tier 3, ISO 27001 gecertificeerd datacenter zorgt Live IT ervoor dat de medewerkers binnen uw organisatie overal ter wereld kunnen inloggen op hun eigen online werkplek.

Onze datacenters voldoen aan alle belangrijke industrie-standaarden, zijn opgebouwd uit hoogwaardige componenten en kennen een meervoudig uitgevoerde infrastructuur. Uiteraard beschikken de datacenters over 24/7 bewaking, strikte toegangscontrole, camerabewaking, noodstroomvoorzieningen, klimaatcontrole en geavanceerde branddetectie- en blusinstallaties.

Aanvullend

Tevens in het dienstenpakket van Live IT: het verzorgen van hosted telefonie, datalijnen en het leveren van hard- en software.

Wij leveren hosted telefonie en eventuele trunks op het toonaangevende BroadSoftplatform. Daarnaast leveren wij datalijnen van verschillende carriers waaronder KPN, Eurofiber, Tele2, BT Telecom en AT&T.

Voor de levering van hard- en software werken wij samen met o.a. Cisco en HP. Meer partners vindt u op de pagina partners.

Adviesgesprek

Bij Live IT kunt u altijd vrijblijvend op een eerste gesprek komen. Wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen!